Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Meteorologia 
Monogràfics
Dalt Vila 
Ses Salines 
Itineraris 
BICS 
2002-11-29 | SITEF
Bens d'Interés Cultural del municipi d'Eivissa

Centre urbà | Centro Urbano

Muralles i Torre del Campanar de la Catedral de Sta. Maria d'Eivissa.
Muralles i Torre del Campanar de la Catedral de Sta. Maria d'Eivissa.
Descripció: El recinte emmurallat, obra d'enginyers italians al servei del rei Felip II, fou declarat recentement bé Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La visita pot resultar especialment interessant a partir d'un itinerari pensat per gaudir durant un matí sencer a Dalt Vila. El campanar de la catedral, documentat al segle XV és un referent visual de la ciutat. A l'interior del temple (visites en horari de matí) trobareu alguns elements ,com la sagristia o les capelles de l'absis, d'alt valor arquitectònic.
Periode: Segle XVTeatre Pereira
Teatre Pereira
Descripció: Arquitectes com Elies Torres Qualifiquen aquest edifici com la primera manifestació de l'arquitectura colonial (1898) a Eivissa. La seva característica fonamental és l'eclecticisme, molt ben acollit en els edificis importants que formaren part del primer eixampla de la ciutat. A pocs metres del Teatre, al passeig de Vara de Rey, l'hotel Montesol (núm. 1), Cas Turs (núm. 5 i 7) o la Mutual (núm. 8-16) són els millors exemples d'aquesta arquitectura.
Periode: Segle XIXMuseu arqueològic d'Eivissa
Museu arqueològic d'Eivissa
Descripció: En la mateixa plaça de la Catedral, aquest edifici fou la seu de la institució municipal de l'illa (llavors anomenada Universitat) des de la conquesta cristiana fins al segle XVIII. A l'interior es conserven algunes de les restes arquitectòniques més destacades del gòtic civil a Eivissa, a més d'una rica col·lecció de peces d'arqueologia i art recollides de tots els indrets d'Eivissa i Formentera.
Periode: Segle XIXNecròpolis Púnica del Puig dels Molins.
Necròpolis Púnica del Puig dels Molins.
Descripció: Conjunt d'enterraments situat al costat oest de la Ciutat d'Eivissa. El seu període d'ús compren des del segle V aC fins a l'etapa musulmana (s. X-XIII). A l'interior hi ha el Museu arqueològic del Puig dels Molins . La visita a la necròplis compta amb servei de guiatge del mateix museu on trobareu tota mena d'informació visual i escrita.
Periode: des del Segle V a. C fins a l'etapa musulmana (s. X-XIII)


Centre urbà | Centro Urbano ,
més informació...
Dalt


Talamanca Ciutat d'Eivissa Ses Figueretes Es Viver Faceu click damunt els nuclis turístics
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.