Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Meteorologia 
Monogràfics
Dalt Vila 
Ses Salines 
Itineraris 
BICS 
2003-03-26 | SITEF
Excursions
Sant Vicent de Sa Cala

Tipus: Ruta des Falcó
Distància:
Dificultat:
Senyalització:
Introducció: Al poble de Sant Vicent de Sa Cala es possible fer dues rutes. Al llarg d'aquestos recorreguts es podrà contemplar el paisatge rural d'Eivissa i obtenir excelents panoràmiques, tant de l'interior com de la costa.
Tram: De Cala Sant Vicent a Sant Vicent de Sa Cala
Distància: 6 km
Dificultat: Per a caminants i ciclistes: Itineraris molt assequibles, per ser de relleu pràcticament pla en la seua totalitat.
Senyalització: Senyals de color blau
Informació: Aquesta ruta amb un recorregut de 6 km., transcorreix per camí pagès contemplant el paisatge rural característic d'Eivissa i s'arribarà al petit poble de Sant Vicent de la Cala on es podrà visitar la seua església.
Indicadors: Es comença a la Cala Sant Vicent i seguint el tradicional camí pagès, el trajecte transcorre pel bord del torrent observant la vegetació que el voretja, entre les que destaca per la seua bellesa l'Adelfa. A l'arribar al poble de Sant Vicent destaca la seua església, una de les darreres construidas al camp eivissenc amb una estructura que s'allunya de la funció defensiva que caracteritza les esglèsies rurals construides al segle XIV. L'agrupament urbà de Sant Vicent, format per cases disperses, on el punt de trobada era l'esglèsia i alguna casa dedicada al comerç, mostren l'organització social agrària tradicional d'Eivissa.
Tram: Fins a Punta Grossa
Distància: 5 km
Dificultat: Per a caminants: Terreny que combina trams plans amb pujades moderades. Per a ciclistes: Itinerari per a especialistes per l'existència de trams en els que s'haurà de carregar la bicicleta i caminar
Senyalització: Senyals de color vermell
Informació: Es tracta d'un trajecte curt amb extraordinàries vistes en totes direccions.
Indicadors: La ruta comença a un tram de la carretera de Sant Carles i, continuant per un camí pagès amb dures pendents, obtindreu magnífiques vistes del paisatge que vos envolta. S'arribarà al far de Punta Grossa on es podrà avistar, amb un poc de sort, avifauna marina.

Altres links

Organismes | Públics
Ajuntament de Sant Antoni
Organismes | Públics
Ajuntament de Santa Eulàlia
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.