Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Meteorologia 
Monogràfics
Dalt Vila 
Ses Salines 
Itineraris 
BICS 
2003-03-26 | SITEF
Excursions
Sant Joan de Labritja

Tipus: Ruta des Falcó
Distància:
Dificultat:
Senyalització:
Introducció: Al poble de Sant Joan de Labritja es possible fer tres rutes. Dues rutes es desenvolupen pel litoral amb l'objectiu d'oferir vistes a interesants accidents constaners. També es podràn visitar les coves d'en Jaumet i l'antiga torre de defensa de Portinatx, llocs des d'on s'obtenen magnífiques panoràmiques. L'altre recorregut es desenvolupa per l'interior a través d'antics camins amb la possibilitat de contemplar el paisatge que l'envolta.
Tram: De Cala Portinatx a Cala Xarraca
Distància: 10 km
Dificultat: Per a caminants: Terreny que combina trams plans amb pujades moderades. Per a ciclistes: Itinerari per a especialistes per l'existència de trams en els que s'haurà de carregar la bicicleta i caminar.
Senyalització: Senyals de color vermell
Informació: Aquesta ruta, amb un recorregut de 10 km., es farà vorejant la costa, visitant petites platges de la zona. Al final d'aquesta ruta es podrà triar entre tres camins alternatius que porten a una cova i llocs constaners de gran bellesa natural
Indicadors: Es comença a Cala Portinaxt,i vorejant la costa es podran visitar les platges de Cala Xuclar, Cala Xarraca i s'illot des Renclí. La ruta segueix per camins de gran dificultat pel que es recomana fer-la a peu, sino es vol perdre els paratges amb millor vistes ja que en bicicleta s'haurà de fer per camins alternatius. Al final de la ruta hi ha tres alternatives: anar a la dreta per visitar el lloc conegut com Ses Coves den Jaumet, coves naturals, on s'obtindrà una vista general de Xarraca; al front Punta Xarraca on s'obtindrà una excelent vista sobre Xarraca i la part Oest del Litoral, a més d'observar la Gavina Audouin o el Cormorán moñudo; a l'esquerra on es podrà visitar un recolze costaner conegut com Es Cocó des Cabrit o es Tamarell.
Tram: De Cala Portinaxt a la Torre de defensa de Portinaxt
Distància: 2 km
Dificultat: Per a caminants i ciclistes:Itineraris molt asequible per ser de relleu pla en la seua totalitat.
Senyalització: Senyals de color verd
Informació: Es tracta d'una breu ruta en la que es té com a objectiu arribar a la Torre de defensa de Portinatx. Tram 3: De Sant Joan de Labritja a Portinaxt. Distància: 11 km. Dificultat: Per a caminants: No recomanable. Per a ciclistes: Intinerari per a especialistes, per l'existència de trams en els que, segurament, s'haurà de carregar la bicicleta i caminar. Senyalització: Senyals de color blau. Informació: Es tracta de una ruta eminentment esportiva per ser de gran llargaria i per la dificultat del terreny. Es recomana fer-la en dies solejats de tardor o hivern. Indicadors: Es comença al poble de Sant Joan de Labritja i, sortint a l'esquerra, al costat de la Oficina de Sa Nostra, comença el camí de carro que transcorreix a través de valls i petits guixos i que arriba fins a Portinaxt. Aquest antic camí era per on els habitants de la zona es traslladaven a Sant Joan.
Indicadors:

Altres links

Organismes | Públics
Ajuntament de Sant Antoni
Organismes | Públics
Ajuntament de Santa Eulàlia
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.