Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Meteorologia 
Monogràfics
Dalt Vila 
Ses Salines 
Itineraris 
BICS 
2002-05-13 | SITEF
Volta per Dalt Vila
sectorA sectorB sectorC sectorD sectorE sectorF

Faci click damunt les seccions del plànol per visitar-les

L’espai de Dalt Vila recull testimonis sobre la presència ininterrompuda dels éssers humans des del segle VII aC. En aquell temps, aquest puig vora la mar es definí com un espai amb ferma vocació urbana, resultat de la qual és avui dia una de les ciutats habitades més antigues del mon. Un interessant llibre sobre el passat i el present es troba escrit aquí. Alguns capítols han adquirit l'aire espectacular del recinte emmurallat, i d'altres mantenen el caràcter senzill i vigorós del lloc on pertanyen: la cultura mediterrània.

Dalt Vila pot visitar-se en un recorregut ràpid, a la moderna, que ben segur sorprendrà amb les panoràmiques dels dos entorns insulars: el de terra i el de mar.

Pot visitar-se com un conjunt urbà Patrimoni de la Humanitat, en el qual hom espera trobar estimulants recompenses per als ulls i la imaginació.

Altrament, la visita a Dalt Vila pot tenir un interès cultural. Cultura que s’adquireix aquí sense massa esforç, passejant, amb aturades, contemplant pausadament, sentint així els efectes balsàmics de la superació dels ritmes frenètics que ens imposa el nostre temps.

Dalt Vila té una fesomia i un paisatge propis, atributs culturals de gran valor pel fet d'haver estat construïts amb l'aportació, quasi sempre anònima, de multitud de generacions.

Suggerim alguns itineraris visuals per gaudir de Dalt Vila, guiats pels textos de B. Costa que sens dubte els ajudaran a conèixer millor els elements més singulars d'aquest conjunt.

Bona visita.

© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.